IDENTITY FASHION COACH

SZEMÉLYTERVEZÉSI TANÁCSADÓ ÉS SZAKÉRTŐ PROGRAM

Üdvözlünk az ICF Univerzumában!

 

Az IFC: Identity Fashion Coach program a világ 26 országában jelenlévő, alkalmazott és tudományos kapcsolatokkal bíró, nemzetközi IACM: International Association of Coaching and Mediation tanácsadói hálózat vezető tagjainak szellemi jogvédett terméke (Budapest 2008.-Magyar Szabadalmi Hivatal 2020.).

Az IFC célja, hogy kiemelt szakmai közösségként védőernyőül és versenyelőnyt jelentő referenciául szolgáljon a magasan képzett humántanácsadók, coachok, mediátorok, önismereti szakemberek, mentorok, teamcoachok és trénerek számára.

Az IFC védjegy teljeskörű használati joga azokat a kíváló szakembereket illeti, akik értik és gyakorolják a coaching nemzetközi standardjait, valamint otthonosan mozognak az ontológiai designgondolkodás (ontological design thinking) világában, life designerként, business designerként, azaz valódi tervezőként tekintenek a jövőbe.

Csatlakozási lehetőség

 

Csatlakozz hozzánk, ha elköteleznéd magad egy nemzetközi léptékű, egyetemi színvonalú, tudományosan megalapozott, gyakorlatban többszörösen bizonyított, sikeres tanácsadói irányzat és szövetség mellett, élvezni szeretnéd akapcsolati tőke és a szakmai védőháló előnyeit!

Csatlakozási szándékodat Pap Csilla részére nyújtsd be e-mailben csillapapcoach@gmail.com.

Amennyiben előtte kérdésed van, tedd fel élőszóban: +36 30 6961846 vagy +36 70 631 33 11-es telefonszámok valamelyikén!

Csatlakozási feltételeket is ezen az oldalon találod.