IDENTITY FASHION COACH

SZEMÉLYTERVEZÉSI TANÁCSADÓ ÉS SZAKÉRTŐ PROGRAM

Gellai Margit (Budapest)

IFC Life designer, személyi, életvezetési tanácsadó, párkapcsolati moderátor és konfliktusmenedzser.

Tanácsadói képzését szerezte: Dr. Kollár Iskola, 2019.
Szupervízor: Dr. Kollár József PhD.
Szupervíziók szàma: 12 óra
Tanácsadói gyakorlat: 284 óra
IFC licence elnyerése: 2020. (4202005AL)

Egész életében körbevették az emberek és végigkísérte a tenniakarás, mások segítésének öröme. Öreg vagy fiatal, vak, halmozottan sérült, esetleg autisztikus gyerek, nála mindig megértésre talált. Tizenkét évet dolgozott felnőtt pszichiátriai rendelőben, valamint gyermekek fejlesztésével is foglalkozott és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az egészséges emberek is megtalálták a problémáikkal. Ezért is van most itt: Segít előre lépni! Elve, hogy a jelenben, a mosttal foglalkozzunk és ne a múltbeli sérelmeket dagasszuk, habosítsuk. "Bármidet, amid az életben van elvehetik tőled, kivéve egyet: a választási szabadságodat, hogy hogyan reagálsz egy helyzetre." Viktor Frankl

A Magyar Coachszövetség (2008.) támogató szakmai tagja.

Az IFC, Identity Fashion Coach jogvédett program akkreditált partnere.

Konzultáció: Budapest
Online konzultáció: messengeren Gellai Margó.
Hétköznap 8-18 óra között. Hétvégén csak online, 10-12 óra közt.
Előzetes időpont-egyeztetés: általában 8-10 nappal előre, sürgős esetben az első alkalomhoz igyekszik korábbi időpontot biztosítani.
Bejelentkezés:+36 30 8350957 vagy lelekajelenben@gmail.com.

Dr. Kollár József PhD. (Budapest)

Tudományos eredményekkel rendelkező kutató és tanácsadó. Iskolaalapító mester coach, senior fokozatú mediátor-kiképző tréner.

"Kollár József különös nyereség a magyar szellemi életben..." Prof. Pléh Csaba, akadémikus

Szupervízor: Abaházy Noémi
Szupervíziók szàma: 170 óra
Tanácsadói gyakorlat: 2005-től 10.000+ igazolt óra
IFC licence elnyerése: 2020. (3202003MA)

Tudományos fokozattal rendelkező elmefilozófus, egyetemi oktató, művészetkritikus, költő. Élt és kutatott a skóciai Edinburghban, számos egyetemen tanított már. Több mint 12 éve oktat felnőttképzésben is. 2019-től a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Alkalmazott Ontológiai Kutatócsoportjának alapító tagja és tudományos kutatója.

ELTE kutatás szerint a magyarországi, első 5 legismertebb coach egyike (Forrás: Komócsin L., ELTE).

Hazai és nemzetközi szakmai szövetségek tagja, senior fokozatú mediátor-kiképző tréner (IRM/KIM), mester coach, az első hazai központú, 26 ország részvételével bővülő, nemzetközi coach- és mediátor szövetség, az IACM elnöke.

Dr. Kollár Józsefről a Wikipédián (>>)
Életrajza az ArtPortálon (>>) 

Az IFC, Identity Fashion Coach jogvédett program akkreditált partnere.

Konzultáció: Budapest
Online konzultáció: -
Hétköznap 10-14 óra között.
Hétvégén -
Előzetes időpont-egyeztetés: várólista (3 hónappal előre) Bejelentkezés:+36 70 432 4449 vagy kollarjozsef@gmail.com.

Pap Csilla (Székesfehérvár)

IFC Life designer, személyi, életvezetési tanácsadó, párkapcsolati mediátor. IFC Business designer, felsővezetői döntésmenedzser.

"Pap Csilla egyedi értékhordozó, kreatív-szárnyaló. Szakmaisága és lénye nagy "haszon" a segítő szférában." Lukácsné Papócsy Ágnes Klinikai szakpszichológus, a Győri Nevelési Tanácsadó Igazgatója

Tanácsadói képzését szerezte: Dr. Kollár Iskola, 2015.
Szupervízor: Dr. Kollár József PhD.
Szupervíziók szàma: 74 óra
Tanácsadói gyakorlat: 7 év, 9.200 óra
IFC licence elnyerése: 2020. (2202003MA)

Coach-Mediátor, az IFC Identity Fashion Coach ®© -csoport egyik alapítója. Life designer-személyi és élettervezési tanácsadó, Business designer- vezetői döntésmenedzser, és menedzsment szaktanácsadó, párkapcsolati mediátor. Nemzetközi akkreditációval rendelkező coach, több hazai és nemzetközi szervezet tagja. Szakértőként és trénerként különböző szakmai kurzusokat tart. OKJ-és képzésekben tanít és vizsgáztat. Emellett személyes konzultáció keretein belül nyújt szakmai támogatást. Közel 10000 óra coaching tapasztalattal rendelkezik.

Állandó szakértője és riportalanya a Vörösmarty Rádiónak, a székesfehérvári Médiacentrum, televízió, újság, magazin, állandó szereplője. Számos intézményben tart előadásokat, beszélgető esteket. 2019-ben bekerült a Britishpédiába, Magyarország sikeres személyiségei közé.

Számos EFOP-os pályázatban vett részt. Néhányat kiemelve: Munkába állás, Nők a női szerepekben, Családok a 21. században Tevékenyen vesz részt a Gólyafészek Alapítványban, mely a Nők munkába állásának megsegítését célozta meg. Karitatív fejlesztő programot indított el az az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítványban a megváltozott munkaképességgel élő emberek számára.

Az IFC, Identity Fashion Coach jogvédett program akkreditált partnere.

Konzultáció: Budapest, Székesfehérvár
Online konzultáció: Pap Csilla messengeren, vagy face time, telefon
Hétköznap 8-18 óra között.
Hétvégén csak online, 10-12 óra közt.
Előzetes időpont-egyeztetés: általában 8-10 nappal előre, sürgős esetben az első alkalomhoz igyekszik korábbi időpontot biztosítani.
Bejelentkezés:+36 30 6961846 vagy csillapapcoach@gmail.com.

Dr. Kollárné Déri Krisztina (Siófok)

Mérnök-szakközgazdász. Mester coach, senior fokozattal rendelkező mediátor-kiképző tréner. Dr. Kollár Tanácsadóképző Iskola vezető trénere.

"Dr. Kollárné Déri Krisztina jelentős munkát végzett a (...) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén." Prof. Dr. Kálmán Erika, intézetigazgató

Szupervízor: Abaházy Noémi
Szupervíziók szàma: 145 óra
Tanácsadói gyakorlat: 1999-től 10.000+ igazolt óra
IFC licence elnyerése: 2020. (1202003MA)

Mérnök-szakközgazdász, 1992-től termelési igazgatóként, majd 1999-től felsővezetői és akadémiai kutatóintézetek igazgatóinak tanácsadójaként dolgozott. Szakterülete: ügyviteli rendszerek és vezetéstámogató, valamint tanácsadói szoftverek fejlesztése.

Nemzetközi akkreditációval rendelkező coach (2013-2016 ICF, 2016-2019 PC-IACM), az IRM/KIM senior-fokozatú mediátor-kiképző trénere. Több szakértői csoport alapítója, így egyebek mellett az első, magyar coachok által életre hívott, 26 ország humántanácsadóit tömörítő nemzetközi közösség, az IACM (International Association of Coaching and Mediation, bejegyzés éve: 2011.) titkára. A szintén úttörő, legelső, hazai coachszervezet, a Magyar Coachszövetség Alapítvány (bejegyzés éve: 2008.) kuratóriumi elnöke.

2005-től részt vett az akkor egyedülállónak számító és az országban elsőként akkreditált coach képzések szakmai programjának kidolgozásában, majd 2007-től megkezdte a life coaching, később a business coaching és a coaching-alapú mediáció oktatását is. Egy perspektivikus nemzetközi irányzathoz kapcsolódva PhD Dr. Kollár József mellett részt vett a magyar designgondolkodás logikájának felfejtésében és kidolgozásában. Több szakmai könyv társszerzője.

Bíróságok Lapja szerint hazánk első 3 legismertebb mediátorai között szerepel (2008.). A HR-szövetség álláspontját rögzítő Human Research Magazin nem pusztán ismertség alapján mérlegelt, hanem a 10 szakmailag és teljesítményében legelismertebb coach közé választotta. Az ELTE-n folyó kutatás szerint a 10 legismertebb hazai coach egyike. (Forrás: Komócsin Laura, BCK) A Magyar Design Közösség tagja.

Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Ontológiai Kutatócsoportjának alapító tagja. DERŰNAGYKÖVET, a karitatív derűterápia program vezetője.

Az IFC, Identity Fashion Coach jogvédett program akkreditált partnere.

Konzultáció: Budapest, Miskolc, Siófok
Online konzultáció: Skype deri.kriszti.
Hétköznap 16-20 óra között.
Hétvégén csak online, 10-12 óra közt.
Előzetes időpont-egyeztetés: általában 15 munkanappal előre, sürgős esetben az első alkalomhoz igyekszik korábbi időpontot biztosítani.
Bejelentkezés:+36 70 631 3311 vagy kriszti.deri@gmail.com.